

- Тихо, тихо, не викайте. Аз сега ще го хвана, а вие го хапете.

- Запой в гараж, върху щайги.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
Според Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, сегашното увеличение на цените в някои ресторанти не се дължи на по-високата ставка на ДДС
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от руска есетра
Сдружението на заведенията се заканва да води дела при всеки един подобен случай
В случая ресторантът добре го е информирал и е бил супер коректен, че ще яде рибай стек с блек ангъс месо, което е изключително скъпо, смята той
Заведенията нямат право да посочват цените на грамаж, а за партия
Къщата е в странен необароков стил
В евтината Гърция тази поръчка ще ти струва 1600 лева
Вижте как да си проготвите това вкусно ястие